Wie zijn wij?

Met de komst van Michaël De Doncker kreeg Kellenhof een nieuwe dynamiek. Er kwam een heel aimabele sfeer, een gedreven team in de keuken en een make-over.

Kellenhof is nu een met zorg vormgegeven restaurant met diverse vertrekken en een stijlrijke inrichting: chique-modern, uitgevoerd in natuurtinten en strakke lijnen.
De kleurrijke kunstwerken aan de muren brengen een bijzondere touch. Enthousiast worden de gasten ongetwijfeld van het loungeterras dat tijdens zomeravonden uitnodigt tot lang en romantisch tafelen.

In het restaurant kiezen we uit een Frans-Belgische kaart met seizoengebonden suggesties. Het meerkeuzemenu ‘Kellenhof’ blijkt al jaren een topper waarin specialiteiten als Ierse côte à l’os en kabeljauwhaasje smakelijk verweven zitten. Nog aanraders zijn de scampi’s en de huisgemaakte mojito.

Op regelmatige basis organiseert Kellenhof brunches en diner-dansavonden. Surf voor meer nieuws regelmatig naar deze website.

Wat feesten, recepties, seminaries, rouwtafels, babyborrels enz. aangaat, staat Kellenhof ook al jaren goed bekend om haar uitstekende keuken en vlotte organisatie.

Bron: Look Out 2011-2012